Wij gaan op vakantieee:)
Door: Webmaster {j}
Blijf op de hoogte en volg Simone, Juliette, Marlin, Esther, Kelly
08 Maart 2007 | Nederland, Baarn
Jaa niet allemaal single.. Maar hij kan ook vertaald worden als: Alleen op vakantie.. Enjaa wij gaan met se 5e, voor het eerst & zonder ouders naar duin & strand in Renesse.. Enja ik kan vertelle wij hebben er super veel zin in.. Zo is de bagagelijst dr al, en hebben we het dr elke dag overr!!.. Jaa wij gaan een feesjeee bouweee;)
Ook gaan wij n shirtje laten drukken (3x persen en hijs dr uit; volgens marlin) Mrr moeten we nog een passende tekst bedenken:P!! Iemand ideetjess??
We waren al een beetje aant brainstorme over de zinne en hadden al een aantal, domme & debiele ideetjes:
- bertha 1 = esther bertha 2 = Simone, Bertha 3 = Juliette, Bertha 4 = Kelly, Bertha 5 = Marlin.. Jaa hij loopt op nr leeftijd..
- Snoep verstandig, Lik mijn lollie.. Jaa we hebben hierom letterlijk jankend over de grond gerold van het lagge.. Mrja aangezien we geen lollie hebbe..
Dusja ideetjes zijn welkom..
Mrjaa eerst moeten we nog even slagen voor ons examen.. Mrjaa dat lukt ons wel;);)
Je weet dat je van ons houdt,,
Liefss SJMEK
09 Maart 2007 - 07:17